Accommodation at sea Apartments, rooms, other Istria Kvarner North Dalmatia Central Dalmatia South Dalmatia Free accommodation advertising

Current language:

  • English

Available languages:

Find ideal accommodation at sea for this summer...

Accommodation overview for:

 Apartmani Mimica

Location: Croatia, Central Dalmatia, (21310) Stanići, Balića Rat 4

Basic object information and contact details

Apartmani Mimica

Contact person: ELVIRA MIMICA

Address: PUT VRILA 1, (21310) OMIŠ

Cell phone number: 091 548 34 86

Owner speaks: croatian

Apartmani Mimica photo gallery

Object description

BALIĆA RAT -OPIS Balića Rat mirno mjesto obraslo borovom šumom nalaze se na pola puta između Makarske i Splita.Idealno je mjesto za odmor smješteno daleko od gradske gužve i buke. Uživat ćete na svježem zraku, kristalno plavom moru i čistim plažama. U neposrednoj blizini je povijesni gradić Omiš odakle se svakodnevno organiziraju izleti na otoke Brač i Hvar. Ljubitelji sporta mogu uživati u paraglidingu, alpskom penjanju, kajaku i canyoningu na rijeci Cetini. Kupovati možete u jednoj od dvije trgovine ,udaljene od apartmana oko 800 m, koje nude svježi kruh, voće, povrće… Najbliža tržnica, banka, liječnik, nalaze se u Omišu. Nudimo Vam smještaj u udobnim apartmanima s predivinim pogledom na more. Nudimo apartman 1 za 4-5 osoba i studi apartman za 2 osobe.Obadva apartmana se mogu zajedno iznajmiti kao prostrani,udobni apartman za 6-7 osoba. Parking prostor Vam je osiguran u zajedničkoj garaži. OPIS APARTMANA Apartman 1(3+2) ima jednu spavaću sobu sa bračnim krevetom i jednim krevetom za jednu osobu. Soba ima klima uređaj i ima prozor s pogledom na more. Kuhinja i blagavaonica su u jednom prostoru.U blagavaonici je ležaj na razvlačenje.Apartman ima kupaonicu sa tuš kabinom.Prostor ima klima uređaj.Apartman ima SAT TV I balkon sa lijepim pogledom na more. Apartman Studio 2 nema balkon.Ima veliki francuski prozor sa predivnim pogledom na more.Apartman objedinjuje spavaći prostor i kuhinju u jednu cjelinu.Studio ima odvojenu veliku kupaonu sa tuš kabinom.Krevet je bračni.Prostor ima klimatizacijski uređaj i SAT TV.

Distance to significant points from Apartmani Mimica

Sea 80 m

Spor activites 2.000 m

Bus station 2.000 m

Gas station 2.000 m

Beach 80 m

Hospital / doctor 2.000 m

Train station 20,0 km

Discotheque 2.000 m

Center 2.000 m

Pharmacy 2.000 m

Airport 40,0 km

Casino 15,0 km

Market / store 800 m

Bank / ATM 2.000 m

Port 20,0 km

National park 0 m

Restaurant 200 m

Post office 2.000 m

Contact and reservations: Apartmani MimicaThe content of this form is sent directly to the advertisers e-mail address. It is only to be used to inquire about booking of listed property. Any other use constitutes an abuse of Najputovanja.com terms of service.