Accommodation at sea Apartments, rooms, other Istria Kvarner North Dalmatia Central Dalmatia South Dalmatia Free accommodation advertising

Current language:

  • English

Available languages:

Find ideal accommodation at sea for this summer...

Accommodation overview for:

 Pela

Location: Croatia, Central Dalmatia, (21413) Povlja, Niz vrh sela 50 021639003

Basic object information and contact details

Pela

Contact person: Lena Ostojić

Address: Povlja, Vrh sela 52, otok Brač, (21413) Povlja

Phone number: 021639003

Cell phone number: +385996383777

Owner speaks: croatian, english

Object size: 65 m2

Object plot size 50 m2

Object description

Apartman namjenjen za 4 osobe sa kaučom koji može služiti kao pomoćni ležaj. U prizemlju sadrži kuhinju, hladnjakom, kuhalom za vodu, štednjak, stolom, stolicama, priborom za jelo i posudama za kuhanje. Do toga je dnevni boravak sa kaučom, televizijom u te klimom, a ima i izlaz na balkon koji ima predivan pogled na mjesto i more tj uvalu, zbog toga što se nalazi na uzvisini. A između boravka i kuhinje se nalazi manji wc. Na katu ima dvije sobe, jedna je sa dva kreveta i ormarima, te pomoćnim ormarićima i svjetiljkama, a druga je sa bračnim krevetom, ormarima, i također, sa pomoćnim ormarićima sa svjetiljkom i zrcalom, te sa izlazom na još jedan balkon koji ima pogled na uvalu, plavetnilo mora i na kopno u daljini. Između tih dviju soba nalazi se veći wc sa kadom i svim potrebnim elementima (lavandin, pisoar, školjka, ručnici, ogledalo sa ormarićem). Na balkonomima su stolice i stol. Osim toga gošće imaju mjesto na parkingu udaljenom 10 m od apartmana. dozvoljeno je pušiti i dovest kućnog ljubimca. Nije daleko od centra, pošte, trgovine, restorana, kafića te plaža po svačijem ukusu, stjenovite, betonirane, šljunčane. I najbitnije je da za svaku pomoć se uvijek možete obratit svojim domaćinama.

Distance to significant points from Pela

Sea 100 m

Spor activites 150 m

Bus station 100 m

Gas station 6,5 km

Beach 200 m

Hospital / doctor 110 m

Train station 0 m

Discotheque 0 m

Center 50 m

Pharmacy 6,0 km

Airport 15,0 km

Casino 0 m

Market / store 100 m

Bank / ATM 6,0 km

Port 120 m

National park 0 m

Restaurant 100 m

Post office 100 m

Map location of object

Payment (notes and options)

Plaća se po dogovoru ili preko telefona ili pri dolasku.

Contact and reservations: PelaThe content of this form is sent directly to the advertisers e-mail address. It is only to be used to inquire about booking of listed property. Any other use constitutes an abuse of Najputovanja.com terms of service.