Accommodation at sea Apartments, rooms, other Istria Kvarner North Dalmatia Central Dalmatia South Dalmatia Free accommodation advertising

Current language:

  • English

Available languages:

Find ideal accommodation at sea for this summer...

Accommodation overview for:

 Gloria

Location: Croatia, North Dalmatia, (22211) Vodice, Blata 86

Basic object information and contact details

Gloria

Contact person: Gloria Bilus

Address: Blata 86, (22211) Vodice

Cell phone number: 098622771

Owner speaks: croatian, english

Gloria photo gallery

Object description

Apartman nudi smještajni kapacitet 4+3, te se sasto ji od dvije spavaće sobe, dvije kupaonice( mašina za rublje), dnevni boravak, kuhinja(perilica posuđa)+ blagovaona, te prostrana terasa. Također, apartman je klimatiziran, ima sat TV i internet. U lijepo uređenom vrtu sa cvijećem i mediteranskim biljem nalazi se roštilj koji je na raspolaganju gosta. Parkirno mjesto je osigurano na parkingu ispred kuće. Posebne cijene u svibnju, lipnju, rujnu i listopadu. Vodice se nalaze 10km sjeverno od Šibenika i jedno je od najatraktivnijih turističkih mjesta na jadranu. Vodice obiluju turističkom ponudom u staroj jezgri i u novim predjelima gdje se nalaze restorani, noćni klubovi i diskoteke, lounge barovi,samoposluge te veliki supermarketi. Ovdje ćete naći igrališta i zatvorene bazene, jedriličarski klub, školu za jedrenje i surfanje, tenis, ronjenje i ostalo. Želimo vam toplu dobrodošlicu i ugodan boravak u našem apartmanu. Obitelj Biluš.

Distance to significant points from Gloria

Sea 100 m

Spor activites 150 m

Bus station 800 m

Gas station 1.000 m

Beach 100 m

Hospital / doctor 800 m

Train station 800 m

Discotheque 500 m

Center 800 m

Pharmacy 800 m

Airport 0 m

Casino 500 m

Market / store 100 m

Bank / ATM 500 m

Port 300 m

National park 0 m

Restaurant 150 m

Post office 800 m

Map location of object

Contact and reservations: GloriaThe content of this form is sent directly to the advertisers e-mail address. It is only to be used to inquire about booking of listed property. Any other use constitutes an abuse of Najputovanja.com terms of service.