Accommodation at sea Apartments, rooms, other Istria Kvarner North Dalmatia Central Dalmatia South Dalmatia Free accommodation advertising

Current language:

  • English

Available languages:

Find ideal accommodation at sea for this summer...

Accommodation overview for:

 Brekalo

Location: Croatia, North Dalmatia, (23234) Vir, Virski put 158

Basic object information and contact details

Brekalo

Contact person: Stipe Brekalo

Address: Virski put 158, (23234) VIR

Phone number: 023/346 173

Cell phone number: 091/512 5421

Owner speaks: croatian, german

Object size: 46 m2

Object plot size 160 m2

Brekalo photo gallery

Object description

Apartman ima jednu spavaću sobu. U spavaćoj sobi nalazi se bračni krevet. U slučaju potrebe može se postaviti i pomoćni ležaj. U dnevnom boravku nalazi se kauč na razvlačenje, prikladan za spavanje djece. U nastavku dnevnog boravka nalazi se kuhinja s potrebnim električnim uređajima i opremom. Apartman ima kupaonicu s tuš kabinom. U sastavu apartmana je i sunčana terasa, ugodna za boravak i opuštanje.


Additional activities for fun near accommodation

Otok je mostom povezan s kopnom. Apartmani se nalaze na početku otoka Vira, oko 1 km udaljeni od mosta. Apartmani su novouređeni, moderno namješteni i ugodni za obitelji s djecom. Svaki apartman ima poseban ulaz i nudi ugodan obiteljski ugođaj. Pješčane i šljunkovite plaže prilagođene su i dječjim radostima. Vir je otok smješten u centralnom dijelu zadarskog arhipelaga. Obiluje prekrasnim krajolicima, uvalama i plažama. Kristalno čisto more, prekrasne pješčane i šljunkovite plaže, nedirnuta priroda i čitava lepeza gastronomskih specijaliteta jamstvo je bogatog, sadržajnog i nezaboravnog ljetovanja. Više od 300 sunčanih dana u godini nude idealne uvjete za boravak u pred i postsezoni. Zahvaljujući svom centralnom položaju u zadarskom arhipelagu Vir je idealno polazište za izlete ljubiteljima prirodnih ljepota: Paklenica, Krka, Velebit, Kornati, bogata povijest grada Zadra i povijesni grad Nin.

Distance to significant points from Brekalo

Sea 90 m

Spor activites 1.800 m

Bus station 1.800 m

Gas station 6,5 km

Beach 90 m

Hospital / doctor 1.800 m

Train station 26,0 km

Discotheque 1.800 m

Center 1.800 m

Pharmacy 1.500 m

Airport 26,0 km

Casino 6,0 km

Market / store 15 m

Bank / ATM 100 m

Port 26,0 km

National park 25,0 km

Restaurant 100 m

Post office 1.800 m

Arrival and departure notes

Autocesta Zagreb-Split, izlaz Zadar 1, ostali dio puta je označen putokazima. Od mosta, koji kopno povezuje s otokom, apartman udaljen oko 1, 5 km.

Payment (notes and options)

Plaćanje gotovinom na početku korištenja apartmana. Plaćanje rezervacije: 20 % od ukupne cijene ljetovanja.

Contact and reservations: BrekaloThe content of this form is sent directly to the advertisers e-mail address. It is only to be used to inquire about booking of listed property. Any other use constitutes an abuse of Najputovanja.com terms of service.