Accommodation at sea Apartments, rooms, other Istria Kvarner North Dalmatia Central Dalmatia South Dalmatia Free accommodation advertising

Current language:

  • English

Available languages:

Find ideal accommodation at sea for this summer...

Accommodation overview for:

 Apartman Greta

Location: Croatia, North Dalmatia, (23274) Lukoran, Put Hrabrovih 6a

Basic object information and contact details

Apartman Greta

Contact person: Marina Đokić

Address: Mali Lukoran, (23274) Otok Ugljan

Phone number: 0038523305921

Cell phone number: 00385981881152

Owner speaks: croatian, english

Object size: 45 m2

Object plot size 100 m2

Apartman Greta photo gallery

Object description

Apartman Greta nalazi se na 1. katu- ulaz sa velike terase. Sastoji se od klimatiziranog dnevnog boravka sa kuhinjom i malom blagavaonicom. Kuhinja je potpuno opremljena. Ima jednu spavaću sobu sa bračnim ležajem za dvije osobe. U dnevnom boravku nalazi se trosjed na razvlačenje koji je pogodan za još jednu osobu ili dvoje djece. Kupaonica je posjeduje masažni stup i perilicu rublja. Ispred apartmana nalazi se stol za ručavanje i slobodno vrijeme. Na raspolaganju je vanjski tuš, parkiralište i besplatan pristup internetu ( WI FI )


Additional activities for fun near accommodation

Mali Lukoran je naselje smješteno na sredini otoka Ugljana koji je s kopnom povezan trajektnom linijom Zadar – Preko . Ovo tiho i mirno mjesto okruženo borovom šumom, nudi obiteljima s djecom kupanje na lijepoj i za dječju igru sigurnoj šljunčanoj plaži, gdje je također smješten kvalitetnih ugostiteljski objekt koji pruža cjelodnvno osvježenje . Od antičkih je vremena Lukoran poznat kao mjesto za odmor. Ljetni dvorac obitelji De Ponte iz 17 stoljeća u Lukoranu Malom je značajan dokaz da je ovo mjesto od davnina služilo za odmor. Prema predaji je tu pjesnik Petar Preradović, očaran izlaskom sunca na otoku ispjevao poznatu Hrvatsku budnicu "Zora puca".

Distance to significant points from Apartman Greta

Sea 70 m

Spor activites 1.500 m

Bus station 0 m

Gas station 3,0 km

Beach 70 m

Hospital / doctor 3,0 km

Train station 0 m

Discotheque 5,0 km

Center 70 m

Pharmacy 2.000 m

Airport 0 m

Casino 0 m

Market / store 70 m

Bank / ATM 2.000 m

Port 3,0 km

National park 0 m

Restaurant 1.000 m

Post office 2.000 m

Arrival and departure notes

Dolazak u apartman iza 13 sati, a odlazak do 10 sati.

Payment (notes and options)

Cijena apartmana Mjesec lipanj - 40 € Mjesec srpanj - 50 € Mjesec kolovoz - 50 € Mjesec rujan - 40 € Boravišna pristojba uključena u cijenu

Contact and reservations: Apartman GretaThe content of this form is sent directly to the advertisers e-mail address. It is only to be used to inquire about booking of listed property. Any other use constitutes an abuse of Najputovanja.com terms of service.