Accommodation at sea Apartments, rooms, other Istria Kvarner North Dalmatia Central Dalmatia South Dalmatia Free accommodation advertising

Current language:

  • English

Available languages:

Find ideal accommodation at sea for this summer...

Accommodation overview for:

 Apartman Ana

Location: Croatia, North Dalmatia, (23274) Lukoran, Put Hrabrovih 6

Basic object information and contact details

Apartman Ana

Contact person: Marina Đokić

Address: Mali Lukoran, (23274) Otok Ugljan

Phone number: 0038523305921

Cell phone number: 00385981881152

Owner speaks: croatian, english

Object size: 75 m2

Object plot size 100 m2

Apartman Ana photo gallery

Object description

Apartman se nalazi u prizemlju- ulaz sa dvorišta. Sastoji od dvije dvokrevetne klimatizirane spavaće sobe sa televizorom.Kupaonica je sa kadom. Odvojeno se nalazi još jedan mali WC. Kuhinja je prostrana, opremljena svim potrebnim te posjeduje perilicu za suđe, mikrovalnu pećnicu i aparat za kavu. U dnevnom boravku se nalazi još jedan ležaj.Dnevni boravak, blagavaonica i kuhinja su također klimatizirani. Apartman ima dvije prostrane terase sa pogledom na vrt i more. Parking za 2 automobila je osiguran ispred apartmana. pristup internetu je besplatan. Kućni ljubimci su dobrodošli.


Additional activities for fun near accommodation

Mali Lukoran je naselje smješteno na sredini otoka Ugljana koji je s kopnom povezan trajektnom linijom Zadar – Preko . Ovo tiho i mirno mjesto okruženo borovom šumom, nudi obiteljima s djecom kupanje na lijepoj i za dječju igru sigurnoj šljunčanoj plaži, gdje je također smješten kvalitetnih ugostiteljski objekt koji pruža cjelodnvno osvježenje . Od antičkih je vremena Lukoran poznat kao mjesto za odmor. Ljetni dvorac obitelji De Ponte iz 17 stoljeća u Lukoranu Malom je značajan dokaz da je ovo mjesto od davnina služilo za odmor. Prema predaji je tu pjesnik Petar Preradović, očaran izlaskom sunca na otoku ispjevao poznatu Hrvatsku budnicu "Zora puca".

Distance to significant points from Apartman Ana

Sea 70 m

Spor activites 1.500 m

Bus station 0 m

Gas station 3,0 km

Beach 70 m

Hospital / doctor 3,0 km

Train station 0 m

Discotheque 5,0 km

Center 70 m

Pharmacy 2.000 m

Airport 0 m

Casino 0 m

Market / store 70 m

Bank / ATM 2.000 m

Port 3,0 km

National park 0 m

Restaurant 1.000 m

Post office 2.000 m

Arrival and departure notes

Dolazak u apartman iza 13 sati, a odlazak do 10 sati.

Payment (notes and options)

Cijena apartmana Mjesec lipanj - 65 € Mjesec srpanj - 80 € Mjesec kolovoz - 80 € Mjesec rujan - 60 € Boravišna pristojba uključena u cijenu

Contact and reservations: Apartman AnaThe content of this form is sent directly to the advertisers e-mail address. It is only to be used to inquire about booking of listed property. Any other use constitutes an abuse of Najputovanja.com terms of service.