Accommodation at sea Apartments, rooms, other Istria Kvarner North Dalmatia Central Dalmatia South Dalmatia Free accommodation advertising

Current language:

  • English

Available languages:

Find ideal accommodation at sea for this summer...

Accommodation overview for:

 Petra

Location: Croatia, North Dalmatia, (23272) Kali, Perivoj Šijanje 20A

Basic object information and contact details

Petra

Owner speaks: croatian

Object size: 50 m2

Object plot size 250 m2

Petra photo gallery

Object description

Ako želite odmor i tišinu ovo je idealan izbor za vas, budući se radi o robinzonskom turizmu. Kuća za odmor \\\"Petra\\\" se sastoji od: kuhinje, 1 spavaće sobe 1 (za 2 osobe), dnevnog boravka s kaučom na kojem mogu spavati još 2 osobe, kupaonice s wc-om.Kuća ima balkon/terasu, parking i okućnicu te je opremljena štednjakom na plin, dodatnim ležajom za još jednu osobu, mini-frižiderom na plin, priborom za jelo i kuhanje, tv-om, mrežom protiv insekata, posteljinom, ručnicima, tuš-kadom, roštiljom, vanjski tušem. Cijene su orijentacijske u eurima za jedan dan, u sezoni smjena gostiju vikendom ili kako gostu odgovara, boravišna pristojba je uračunata u cijenu, pristup invalidskim kolicima nije moguć, kućni ljubimci su dozvoljeni, domaćin ne boravi u krugu kuće (kuća je u cijelosti na raspolaganju gostima). Struja je preko solarne ploće 12/220 V, voda je iz gusterne, i rezervar prirodnim padom dolazi u kuću. Smještaj je udaljen od prvog kupališta 60m, a od centra mjesta 1km. Minimalan broj osoba kojem pogoduje jedna smještajna jedinica je 2, a maksimalan 5.

Distance to significant points from Petra

Sea 60 m

Spor activites 0 m

Bus station 0 m

Gas station 3,0 km

Beach 60 m

Hospital / doctor 1.000 m

Train station 0 m

Discotheque 0 m

Center 1.000 m

Pharmacy 1.000 m

Airport 0 m

Casino 0 m

Market / store 1.000 m

Bank / ATM 1.000 m

Port 0 m

National park 0 m

Restaurant 1.000 m

Post office 1.000 m

Arrival and departure notes

Dolazak i odlazak gostiju po dogovoru.

Payment (notes and options)

Po dogovoru.

Contact and reservations: PetraThe content of this form is sent directly to the advertisers e-mail address. It is only to be used to inquire about booking of listed property. Any other use constitutes an abuse of Najputovanja.com terms of service.