Accommodation at sea Apartments, rooms, other Istria Kvarner North Dalmatia Central Dalmatia South Dalmatia Free accommodation advertising

Current language:

  • English

Available languages:

Find ideal accommodation at sea for this summer...

Accommodation overview for:

 Apartmani Grcman

Location: Croatia, Kvarner, (51250) Novi Vinodolski, Istarska 5

Basic object information and contact details

Apartmani  Grcman

Contact person: Radoslav Grčman

Cell phone number: 00385 98 304 697

Owner speaks: croatian, english

Object size: 60 m2

Object plot size 50 m2

Apartmani Grcman photo gallery

Object description

Apartmani su smješteni u privatnoj kući u najljepšem i najmirnijem dijelu Novog Vinodolskog, na zapadnom ulazu u Novi uz more i ispod autoputa. Kuća ima svoj vrt. U susjedstvu su isto takve i slične kuće .Cijelo naselje je mirno i tiho, bez objekata javne zabave, koji bi noću mogli stvarati buku. Radi mira i radi prisutnosti zelenila i vrtova noći su puno lakše za spavanje Kuća je udaljena od mora 100 metara i između njih nema ceste velikog prometa. Odlazak i dolazak s plaže ne može biti komotniji jednostavniji i lakši. Cijeli teren je na blagoj nizbrdici koja vodi do mora. Radi nizbrdice Apartmani su sa ulične strane u prizemlju a sa dvorišne strane na prvom katu. Na dvorišnoj strani kuća ima balkon podjeljen na dva apartmana . Pogled je prema moru.Svaki apartman raspolaže svojom klimom toplom vodom i parking mjestom U neposrednoj blizini nalaze se Resorti Novi (300 m pješke uz obalu). Na raspolaganju Vam je bazen i tenis tereni te ostale sportske aktivnosti.

Accommodation units overview for Apartmani Grcman


Studio Apartman II Grcman (Studio2+1)  - Accommodation for two persons plus one extra bed

High season price: 55 €/night

Postseason price: 30 €/night

Preseason price: 45 €/night

Accommodation unit area: 26 m2

Accommodation description

Apartman je smješten u privatnoj kući u najljepšem i najmirnijem dijelu Novog Vinodolskog. Kuća ima svoj vrt. U susjedstvu su isto takve i slične kuće .Cijelo naselje je mirno i tiho bez objekata javne zabave koji bi noću mogli stvarati buku. Apartman je udaljen od mora 100 metara i između njih nema ceste velikog prometa. Apartman ima sobu sa dva zasebna kreveta dim 90x200 cm.Iz nje se izlazi na balkon koji gleda u vrt i more ,od oko 5 m2 . Na raspolaganju imate i jedan dvosjed na otvaranje dim 115x190 cm . U drugoj prostoriji nalazi se kompletno opremljena kuhinja te stol i stolice u blagovaoni.Na raspolaganju Vam je i kompletno opremljena kupaona i malana terasa ispred apartmana. Apartman raspolaže vlastitom klimom , toplom vodom i parkirnim mjestom.

Accommodation details

Seaside view

Air condition

Refrigerator

Bed linen

Parking

TV

Freezer

Towels

Garage

SAT

Cooking plate

Washing machine

Balcony

DVD player

Microwave owen

Bathroom

Terrace

PC

Electric kettle

Safe deposit box

Disabled people access

Playstation

Dishwasher

Baby bed

Grill

Internet access

Kitchen

Pets allowed

Pool

Radio

Heating

Smoking allowed

Phone

Minibar

Residential tax included


Apartment ApartmanI Grcman (A2+2)  - Accommodation for two persons plus two extra beds

High season price: 62 €/night

Postseason price: 35 €/night

Preseason price: 50 €/night

Accommodation unit area: 34 m2

Accommodation description

Apartman ima spavaću sobu sa bračnim krevetom dim 160x200 cm.Iz nje se izlazi na balkon koji gleda u vrt i more ,od oko 5 m2 . Na drugu stranu iz spavaće sobe ulazite u dnevni boravak. Tu, na raspolaganju osim stola imate jedan dvosjed na otvaranje dim 115x190 cm i fotelju na otvaranje dim 90x190 cm. Svaki navedeni krevet posjeuje svoj spremnik za posteljinu. Iz dnevnog boravka možete u : kompletno opremljenu kuhinju, kompletno opremljenu kupaonu ili na terasu ispred apartmana. Apartman raspolaže vlastitom klimom i toplom vodom i parkirnim mjestom.

Accommodation details

Seaside view

Air condition

Refrigerator

Bed linen

Parking

TV

Freezer

Towels

Garage

SAT

Cooking plate

Washing machine

Balcony

DVD player

Microwave owen

Bathroom

Terrace

PC

Electric kettle

Safe deposit box

Disabled people access

Playstation

Dishwasher

Baby bed

Grill

Internet access

Kitchen

Pets allowed

Pool

Radio

Heating

Smoking allowed

Phone

Minibar

Residential tax included


Additional activities for fun near accommodation

Moguće je organizirati izlet barkom na otok Krk ili bližu okolinu. U vlastitom aranžmanu možete se baviti jahanjem ronjenjem sportom na igralištima obližnjeg resorta itd. Možete se upoznati sa kvalitetom novih vinograda i vina koja su izrađena po starim recepturama. Možete upuznati najstariju pravnu pisanu povijest Hrvata Vinodolski Zakonik.

Distance to significant points from Apartmani Grcman

Sea 100 m

Spor activites 300 m

Bus station 800 m

Gas station 800 m

Beach 100 m

Hospital / doctor 1.300 m

Train station 24,0 km

Discotheque 700 m

Center 1.000 m

Pharmacy 1.000 m

Airport 25,0 km

Casino 15,0 km

Market / store 180 m

Bank / ATM 700 m

Port 600 m

National park 40,0 km

Restaurant 120 m

Post office 800 m

Map location of object

Arrival and departure notes

Dolazak u apartman službeno počinje u 13 h najavljenog i dogovorenog dana . Odlazak iz apartmana treba se dogoditi do 10 h najavljenog i dogovorenog dana.

Payment (notes and options)

Plaćanje najma apartmana vrši se u kunama. Cijene koje su istaknute u eur-ima pretvaraju se po srednjem tečaju NBH u kune na dan plačanja . Dan plačanja je prvi dan dolaska u apartman. Da bi osigurali rezervaciju potrebna je avansna uplata u vrijednosti 20% od ukupno dogovorenog iznosa. Istaknute cijene vijede za registrirani smiještaj ( 2) . Svaki pomočni ležaj košta 7 eura na dan. Prihvačaju se kučni ljubimci max dva primjerka svaki ne teži od 11 kg. Cijena za kućne ljubimce je3 eura /dan. Kućni ljubimci se dogovaraju. sezona 7.7.-17.8.2012; predsezona 23.6.-6.7.i18.8.-31.8; postsezona sez 1.6.-22.6.i 1.9.-30.9.2012

Contact and reservations: Apartmani GrcmanThe content of this form is sent directly to the advertisers e-mail address. It is only to be used to inquire about booking of listed property. Any other use constitutes an abuse of Najputovanja.com terms of service.