Accommodation at sea Apartments, rooms, other Istria Kvarner North Dalmatia Central Dalmatia South Dalmatia Free accommodation advertising

Current language:

  • English

Available languages:

Find ideal accommodation at sea for this summer...

Accommodation overview for:

 Apartmani Micka

Location: Croatia, North Dalmatia, (23263) Ždrelac, 9 ulica 6

Basic object information and contact details

Apartmani Micka

Contact person: Ivan Jagarčec

Address: Vugrinka 12, (10040) Zagreb

Phone number: 0912520564

Cell phone number: 0912520564

Owner speaks: croatian

Website: www.micka-apartmani.com/

Object size: 200 m2

Object plot size 500 m2

Apartmani Micka photo gallery

Object description

Poštovani gosti! Otok Pašman i Ugljan pripadaju skupini zadarskog otočja. Međusobno su povezani mostom i dobrom otočkom cestom koja povezuje sva mjesta uz obalu. Oba otoka su sa kopnom povezana trajektom, Ugljan sa Zadrom u luku Preko, a Pašman sa Biogradom iz mjesta Tkon. Cijene trajekta na relaciji Zadar - Preko za auto i 4 osobe iznosi cca. 16 eura, a na relaciji Pašman - Biograd za auto i 4 osobe iznosi cca. 13 eura. Od apartmana do kamene plaže je cca. 150 metara, a do uređene plaže cca 300 metara. Plaža se nalazi uz borovu šumu, izvana je betonirana, a u moru je pijesak. Na početku plaže more je plitko i blago se spušta u dubinu, te je prilagođeno za malu djecu. Na plaži se nalazi restoran, odbojka na pijesku, tobogan i tuš. Od apartmana do pošte je cca 300 metara, do trgovine mješovitom robom, štandovima za voće i povrće te svježom ribom je cca 200 metara. Apartmani A i B se nalaze na katu, terasa je okrenuta prema moru i od sunca je zaštićena tendama. U dnevnoj sobi se nalazi bračni krevet sa kuhinjom. U manjoj sobi je krevet na kat primjeren za djecu. Apartman ima kupaonicu. Apartman je primjeren do 4 osobe – 2 odraslih i 2 djece. Apartman ima klima uređaj. Apartman C nalazi se na katu, terasa je okrenuta prema otoku i moru. Apartman ima dvije spavaće sobe, u jednoj spavaćoj sobi nalazi se bračni krevet a u drugoj 2 odvojena kreveta. U dnevnoj sobi je jedan ležaj i kuhinja. Apartman ima kupaonicu a primjeren je za 4 - 5 osoba. Apartman ima klima uređaj. Apartman E nalazi se u prizemlju terasa je okrenuta prema otoku i moru. Apartman ima dvije spavaće sobe, u jednoj spavaćoj sobi nalazi se bračni krevet a u drugoj 2 odvojena kreveta. U dnevnoj sobi je jedan ležaj i kuhinja. Apartman ima kupaonicu a primjeren je za 4 - 5 osoba. Svi apartmani su opremljeni sa TV i SAT TV, hladnjakom od 180 litara u sklopu kojeg je i zamrzivač od 50 litara. Kuhinje su kompletno opremljene posuđem, sadrže štednjak i pećnicu. Parking: za svaki apartman rezervirano je po jedno parkirno mjesto. Kod prijave potrebno je platiti akontaciju u iznosu 40% od ukupne svote, a ostatak iznosa plaća se na dan dolaska. Dolazak u apartman je iza 14:00 sati na dan dolaska, a odlazak do 12:00 sati na dan odlaska.

Accommodation units overview for Apartmani Micka


Apartment Micka Apartmani (A12)  - Accommodation for twelve person

High season price: 30 €/night

Accommodation description

Apartmani A i B se nalaze na katu, terasa je okrenuta prema moru i od sunca je zaštićena tendama. U dnevnoj sobi se nalazi bračni krevet sa kuhinjom. U manjoj sobi je krevet na kat primjeren za djecu. Apartman ima kupaonicu. Apartman je primjeren do 4 osobe – 2 odraslih i 2 djece. Apartman ima klima uređaj. Apartman C nalazi se na katu, terasa je okrenuta prema otoku i moru. Apartman ima dvije spavaće sobe, u jednoj spavaćoj sobi nalazi se bračni krevet a u drugoj 2 odvojena kreveta. U dnevnoj sobi je jedan ležaj i kuhinja. Apartman ima kupaonicu a primjeren je za 4 - 5 osoba. Apartman ima klima uređaj. Apartman E nalazi se u prizemlju terasa je okrenuta prema otoku i moru. Apartman ima dvije spavaće sobe, u jednoj spavaćoj sobi nalazi se bračni krevet a u drugoj 2 odvojena kreveta. U dnevnoj sobi je jedan ležaj i kuhinja. Apartman ima kupaonicu a primjeren je za 4 - 5 osoba. Svi apartmani su opremljeni sa TV i SAT TV, hladnjakom od 180 litara u sklopu kojeg je i zamrzivač od 50 litara. Kuhinje su kompletno opremljene posuđem, sadrže štednjak i pećnicu.

Accommodation details

Seaside view

Air condition

Refrigerator

Bed linen

Parking

TV

Freezer

Towels

Garage

SAT

Cooking plate

Washing machine

Balcony

DVD player

Microwave owen

Bathroom

Terrace

PC

Electric kettle

Safe deposit box

Disabled people access

Playstation

Dishwasher

Baby bed

Grill

Internet access

Kitchen

Pets allowed

Pool

Radio

Heating

Smoking allowed

Phone

Minibar

Residential tax included

Distance to significant points from Apartmani Micka

Sea 150 m

Spor activites 100 m

Bus station 0 m

Gas station 5,0 km

Beach 300 m

Hospital / doctor 5,0 km

Train station 0 m

Discotheque 0 m

Center 200 m

Pharmacy 5,0 km

Airport 0 m

Casino 0 m

Market / store 200 m

Bank / ATM 0 m

Port 0 m

National park 0 m

Restaurant 200 m

Post office 300 m

Contact and reservations: Apartmani MickaThe content of this form is sent directly to the advertisers e-mail address. It is only to be used to inquire about booking of listed property. Any other use constitutes an abuse of Najputovanja.com terms of service.