Accommodation at sea Apartments, rooms, other Istria Kvarner North Dalmatia Central Dalmatia South Dalmatia Free accommodation advertising

Current language:

  • English

Available languages:

Find ideal accommodation at sea for this summer...

Accommodation overview for:

 APARTMAN KANICA

Location: Croatia, North Dalmatia, (22203) Rogoznica, kanicabb kanicabb

Basic object information and contact details

APARTMAN KANICA

Contact person: katija dragicevic

Address: (22000) Kanica bb

Phone number: 0916865310

Owner speaks: croatian, italian, english

Object size: 50 m2

Object plot size 20 m2

APARTMAN KANICA photo gallery

Object description

Ako ste ljubazni i tražite ugodan odmor gdje se ispravna osjetila mogu ispružiti i odmah se opustiti, obično ste doživjeli odgovarajuće mjesto za vas. Nema stresa uzrokovanog značajnim masovnim turizmom, pogodnom plažom i glavnim hotelom. Stoga, pozitivno uživajte u opuštajućem boravku u slikovitoj uvali Kanica. Kao što obično otvaramo rezervacije za sljedeće lijepo ljeto, možete mudro preferirati prikladan termin.   Zaljev Kanica-Ostrička luka uvijek je malo turističko mjesto smješteno uz glavnu cestu u blizini Rogoznice. Ova slikovita uvala s kristalno čistim morem idealna je za one koji se idealno žele odvojiti od ljetnih gužvi turističkih središta, modernih restorana i lokalnih kafića. Kanica-Oštrička luka plemenita uvala galantno nudi dovoljan broj ugodnih apartmana u privatnom smještaju. U jedinstvenom mjestu nalazi se lokalni restoran, mjesna trgovina na 2 km u Dvornici. Za sve ostale sadržaje i turističke usluge s poštovanjem upućujemo na susjedni grad Rogoznicu. Kanica je idealno smještena na jadranskoj obali, između Splita i Šibenika, 15 km od Primoštena. Zbog svog slikovitog položaja i blage mediteranske klime, Kanica-Oštrička luka veličanstveni zaljev nesumnjivo je idealno mjesto za odmor koji se smatra važnim za cijelo vrijeme. Adekvatno udaljeni od učinkovitih tranzitnih i urbanih središta kao što su Split i Šibenik. Kanica je tradicionalno ekološki raj s rijetkim kristalno čistim morem i očuvanim okolišem. Pojedini apartmani udaljeni su samo 10 m od briljantnog mora i mogu velikodušno pružiti pravi ljetni ugođaj. U našoj jedinstvenoj kući tradicionalno nudimo 2 nezavisna apartmana s opremljenom kuhinjom, privatnom kupaonicom i ljetnim terasama. Privatni apartman je uredno opremljen satelitskom antenom i TV-om, a kao što je pokriven GSM / 3G signalom, možete pravilno koristiti mobilne uređaje. U blizini ovih smještajnih jedinica nalaze se samo parkirna mjesta za naše goste. Kanica vi i vaša obitelj možete pružiti nezaboravne trenutke. Srdačan pozdrav, Apartman Hrvatska.

Distance to significant points from APARTMAN KANICA

Sea 10 m

Spor activites 0 m

Bus station 20,0 km

Gas station 18,0 km

Beach 10 m

Hospital / doctor 14,0 km

Train station 0 m

Discotheque 17,0 km

Center 1.000 m

Pharmacy 14,0 km

Airport 18,0 km

Casino 0 m

Market / store 3,0 km

Bank / ATM 14,0 km

Port 14,0 km

National park 18,0 km

Restaurant 1.000 m

Post office 14,0 km

Map location of object

Arrival and departure notes

dolazak 14 h odlazak 10h

Payment (notes and options)

Rezervacijapredhodno i plačanje po dolasku

Contact and reservations: APARTMAN KANICAThe content of this form is sent directly to the advertisers e-mail address. It is only to be used to inquire about booking of listed property. Any other use constitutes an abuse of Najputovanja.com terms of service.