Accommodation at sea Apartments, rooms, other Istria Kvarner North Dalmatia Central Dalmatia South Dalmatia Free accommodation advertising

Current language:

  • English

Available languages:

Find ideal accommodation at sea for this summer...

Accommodation overview for:

 Apartment Pongrac

Location: Croatia, Istria, (52100) Pula, Ulica Kozada 12

Basic object information and contact details

Apartment Pongrac

Contact person: Marija Plesec Pongrac

Address: Ulica Kozada 12, (52100) Pula / Štinjan

Cell phone number: 091507811

Cell phone number 2:0915090412

Owner speaks: croatian

Object size: 95 m2

Object plot size 650 m2

Apartment Pongrac photo gallery

Object description

Novo izgrađeni apartman od 95m2 nalazi se u mjestu Štinjan, predgrađu Grada Pule, udaljenom 5 km od centra grada i 3km od mjesta Fažana Aprtaman Pongrac može ugostiti do 5 osoba u dvije odvojene spavaće sobe. Dodatno ima 2 kupaonice sa tuševima, kuhinju, prostranu dnevnu sobu, blagovanicu i terasu sa pogledom na more. Opremljen je sa Wi-fi internetom, kableskom TV, klima uređajima, besplatnim parkingom i roštiljem na drveni ugljen. Nekoliko plaža nalazi se na pješačkoj udaljenosti (najbliža je udaljena samo 600 m) a uenposrednoj blizini se nalaze pječaške i biciklističke staze, kao i javni gradski prijevoz (bus), teniski tereni, vježbalište na otvorenom i dječje igralište.


Additional activities for fun near accommodation

Gostima apartmana na raspologanju je roštilj koji se nalazi pokraj objekta u kojem se nalazi apartman, te gosti po želji mogu iznajmiti i bicikle (4 bicikla, 2 za odrasle i 2 za djecu).

Distance to significant points from Apartment Pongrac

Sea 600 m

Spor activites 600 m

Bus station 300 m

Gas station 3,0 km

Beach 600 m

Hospital / doctor 3,0 km

Train station 5,0 km

Discotheque 5,0 km

Center 700 m

Pharmacy 3,0 km

Airport 9,0 km

Casino 5,0 km

Market / store 250 m

Bank / ATM 3,0 km

Port 5,0 km

National park 3,0 km

Restaurant 200 m

Post office 3,0 km

Map location of object

Arrival and departure notes

Dolazak gostiju moguć je svakog dana nakon 15,00 sati. Gosti moraju napustiti apartman na dan odlaska najkasnije do 10,00 sati. Ukoliko gosti žele produžiti boravak to moraju najaviti vlasniku objekta najmanje 24 sata unaprijed ukoliko apartman već nije unaprijed rezerviran.

Payment (notes and options)

Prilikom rezervacije apartamana plaća se 30% provizije od ukupnog iznosa najma dok se ostatak plaća prilikom dolaska u apartman. Ukoliko gost tako želi, cjelokupan iznos može platiti unaprijed. Rezervacije bez plaćanja 30% provizije neće se uzeti u obzir. Plaćena provizija za najam apartmana ne može se vratiti bez obzira na razloge otkazivanja rezervacije. U iznimnim okolnostima domačin može prihvatiti da se provizija iskoristi za najam apartamana u nekom drugom terminu ako je u to vrijeme apartman već nije rezerviran.

Contact and reservations: Apartment PongracThe content of this form is sent directly to the advertisers e-mail address. It is only to be used to inquire about booking of listed property. Any other use constitutes an abuse of Najputovanja.com terms of service.